Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı elma yemek

Rüyada sarı elma yemek

Rüyada sarı elma yemek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, hedeflerini tutturamayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada sarı elma yemek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Rüyada sarı elma yemek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek kazancının çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek düşünceli ve dalgın olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı elma almak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet eder.

Rüyada sarı elma yediğini görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta sarı elma görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet eder.

Rüyada sarı elma toplamak yolunun hep açık olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, parasız kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments