Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı elma almak

Rüyada sarı elma almak

Rüyada sarı elma almak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı elma almak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada sarı elma görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek dertleri biteceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada sarı elma yediğini görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada sarı elma yemek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada sarı elma almak konforunu ve rahatını yitireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işarettir.

Rüyada ağaçtan sarı elma toplamak onlara değer vereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments