Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta sarı elma görmek

Rüyada ağaçta sarı elma görmek

Rüyada ağaçta sarı elma görmek her şeyin yolunda gideceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işarettir.

Rüyada ağaçta sarı elma gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada ağaçta sarı elma görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, bereketin eksileceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan sarı elma toplamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı elma ağacı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada elma ağacı çiçeği görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta kırmızı elmalar görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacı silkelemek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments