Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı elma görmek

Rüyada sarı elma görmek

Rüyada sarı elma görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, hobilerine eğileceğine işarettir.

Rüyada sarı elma gördüyseniz:

  • Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız, neler başarabileceğinizi görünce şaşırabilirsiniz.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Rüyada sarı elma ağacı görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada sarı elma toplamak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulur.

Rüyada sarı elma almak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek kazancın düşeceğine, işlerine bereket geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine delalet eder.

Rüyada sarı elma yemek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı elma görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta sarı elma görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments