Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı dut görmek

Rüyada sarı dut görmek

Rüyada sarı dut görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük başarıla kazanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada sarı dut gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Rüyada sarı dut görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada sarı dut yemek sağlığını geri kazanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, alanında marka bir isim olacağına delalet eder.

Rüyada mevsimsiz dut görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken dut yemek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut kusmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada dut yaprağı görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dut ağacında dut görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments