Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken dut yemek

Rüyada oruçlu iken dut yemek

Rüyada oruçlu iken dut yemek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken dut yemek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada oruçlu iken dut yemek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken incir yemek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments