Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacında dut görmek

Rüyada dut ağacında dut görmek

Rüyada dut ağacında dut görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ortak işlere gireceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet eder.

Rüyada dut ağacında dut gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, kazancın düşeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Rüyada dut ağaç dikmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dut ağacını görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına inanılır.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, engellerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacına çıkmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işarettir.

Rüyada ağaçta dut yemek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, büyük üzüntüler olacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek bağının ve bahçesinin de artacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments