Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsimsiz dut görmek

Rüyada mevsimsiz dut görmek

Rüyada mevsimsiz dut görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aradığı aşkı bulacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevsimsiz dut gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada mevsimsiz dut görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada mevsimsiz dut yemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört mevsim görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ekmeğinin artacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz yemek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güz mevsimi görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevsiminden önce karpuz görmek hasretliğin biteceğine, kendisini korumaya alacağına, kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsimi olmayan meyve görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sağlıklı bir kişi olmaya işaret eder.

Rüyada mevsimsiz kiraz toplamak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments