Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut kusmak

Rüyada dut kusmak

Rüyada dut kusmak dirliğin bozulabileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut kusmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada dut kusmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz dut yediğini görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kimseyle konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru dut almak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada ölüye dut yedirmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi dut yemek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut yemek yüzün güleceğine, sıkıntı çekeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ham dut görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına tabir olunur.

Rüyada sarı dut görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments