Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol düğmesi aramak

Rüyada kol düğmesi aramak

Rüyada kol düğmesi aramak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada kol düğmesi aramak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Rüyada kol düğmesi aramak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme aramak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada kol düğmesi takmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi hediye almak düşmanlarının güçleneceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet eder.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Rüyada kol düğmesi görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi düğme görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments