Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı dana görmek

Rüyada sarı dana görmek

Rüyada sarı dana görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, dertlerinden arınacağına, dertleşerek moral bulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı dana gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Rüyada sarı dana görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada danaya sarılmak sevinç ve sürura, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işarettir.

Rüyada dana süsmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlığından olacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada ala dana görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada dana almak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada dana ciğeri görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dananın konuştuğunu görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yeni malların alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dana kesildiğini görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments