Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada danaya sarılmak

Rüyada danaya sarılmak

Rüyada danaya sarılmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada danaya sarılmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Rüyada sarı dana görmek hayata küseceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada danaya sarılmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada büyük dana görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işarettir.

Rüyada dana eti yemek saygın ve ünlü biri olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dana sürüsü görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana kellesi yüzmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada dana kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, onların önüne geçeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet etmektedir.

Rüyada dana inek görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments