Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana süsmek

Rüyada dana süsmek

Rüyada dana süsmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, dileklerin kabul olacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana süsmek gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Rüyada dana süsmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada koç süsmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana ve kuzu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana dalağı görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, rızkın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana yüreği görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada küçük dana görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, yeni işlerin geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada dana boğazlamak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada dana saldırısına uğramak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments