Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana almak

Rüyada dana almak

Rüyada dana almak en yukarılara çıkacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, işlerin ters gideceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana almak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada dana hayvan görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada inek dana görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah dana kesmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, amacına ulaşabileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz dana görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada kara dana görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada deli dana görmek iyilik görüleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dananın konuştuğunu görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kurbanlık dana görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments