Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş kimse görmek

Rüyada sarhoş kimse görmek

Rüyada sarhoş kimse görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yeni mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş kimse gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Rüyada sarhoş kimse görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş bir kimseyle konuşmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada bir kimseyi korumak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen kimsenin dirildiğini görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kimseyi görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, ağır günler geçireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments