Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş olmak

Rüyada sarhoş olmak

Rüyada sarhoş olmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulur.

Rüyada sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını sarhoş görmek korkularından kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş namaz kılmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada bira içip sarhoş olmamak sorunlarından kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, devlete hizmet etmeye yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments