Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış tırnak görmek

Rüyada sararmış tırnak görmek

Rüyada sararmış tırnak görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ayağa kalkacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sararmış tırnak gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Rüyada sararmış tırnak görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sararmış ağaç görmek rakiplerini geride bırakacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek dualarının karşılığını alacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sararmış saç görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, koyu muhabbette kalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sararmış yüz görmek yeni başlangıçlar yapacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini sararmış görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sara hastası görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sararmış başak görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments