Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış saç görmek

Rüyada sararmış saç görmek

Rüyada sararmış saç görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Rüyada sararmış saç gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada sararmış saç görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, hoş muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada dişini sararmış görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Rüyada sararmış yüz görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, dini inançların güçleneceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sararmış otlar görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerin sararmasını görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada sararmış ekin görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments