Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sara hastası görmek

Rüyada sara hastası görmek

Rüyada sara hastası görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sara hastası gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada sara hastası görmek onların mutlu haberlerini alacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Rüyada sara hastası olmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine inanılır.

Rüyada sararmış gelinlik görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, günahların af olacağına yorulur.

Rüyada sararmış çiçek görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sararmış yaprak görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments