Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış ağaç görmek

Rüyada sararmış ağaç görmek

Rüyada sararmış ağaç görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işlerinin çok açılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ruhunun dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sararmış ağaç gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada sararmış ağaç görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, inancının zayıflayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sararmış saç görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerin sararmasını görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, isteklerine kavuşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada diş sararması görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada sararmış ot görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek güzel bir evlilik yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada sararmış tırnak görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, rızıksız kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments