Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap şişesi görmek

Rüyada şarap şişesi görmek

Rüyada şarap şişesi görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada şarap şişesi gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada şarap şişesi almak çok güzel günler ile karşılaşacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada şarap şişeleri görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işinde en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada şarap şişesi görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Rüyada bir şişe şarap içmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fikirlerinin çatışacağına inanılır.

Rüyada boş şarap şişesi görmek gelirinin garanti olacağına, yüzünün hep güleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada şarap şişesi kırmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeden şarap içmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada şişeyle şarap içmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments