Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap çalmak

Rüyada şarap çalmak

Rüyada şarap çalmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap çalmak gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Rüyada şarap çalmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada cennet şarabı içmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Rüyada şarap şişesi kırmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla şarap içmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap görüp içmemek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada biriyle kırmızı şarap içmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada şarap taşımak dünyasının iyileşmesine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments