Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayık küreği görmek

Rüyada kayık küreği görmek

Rüyada kayık küreği görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarını atacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayık küreği gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada kayık küreği görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayıkta kürek çekmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Rüyada kürekle toprak bellemek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandalda kürek çekmek büyük başarılara kazanılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada naylon kürek görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada nehirde kürek çekmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada kürek sapı görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments