Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın tepesine çıkmak

Rüyada ağacın tepesine çıkmak

Rüyada ağacın tepesine çıkmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, amacına nail olacağına, hoş olaylar yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Rüyada ağacın tepesine çıkmak varlık içinde yaşayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada ağaç tepesine çıkmak renk ve eğlence geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir tepeye çıkmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine inanılır.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret eder.

Rüyada apartman tepesine çıkmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments