Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sap görmek

Rüyada sap görmek

Rüyada sap görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine inanılır.

Rüyada sap gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak sapı görmek borçlanılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz sapı yemek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada süpürge sapı görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada mısır sapları görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sap toplamak hayırlı kapılar açılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada kılıç saplandığını görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keser sapı görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments