Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç saplandığını görmek

Rüyada kılıç saplandığını görmek

Rüyada kılıç saplandığını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok iyi işler yapılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada kılıç saplandığını gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Rüyada kılıç saplandığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerini boşvereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı sapka giymek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çantanın sapının koptuğunu görmek mutlu günlerin yaşanacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bataklığa saplanmak yarınlarına inanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, herkesten ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek iyileşeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ona şifa olmayacağına yorulur.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çatal saplandığını görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments