Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge sapı görmek

Rüyada süpürge sapı görmek

Rüyada süpürge sapı görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada süpürge sapı gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada süpürge sapı görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saplı süpürge görmek hayattan yana keyif bulacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saplı süpürge görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, hem verimi yükselteceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Rüyada bugday sapı görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sabri sarı oğlunu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz sapı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada çantanın sapının koptuğunu görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments