Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye yıkamak

Rüyada sandalye yıkamak

Rüyada sandalye yıkamak hayır ve bereketin artmasına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, hayırlı adımlar atılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sandalye yıkamak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada sandalye yıkamak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, sorunların atlatılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada sandalye kırılması görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek sandalyede oturmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek prestij kazanılacağına, çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan sandalye görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok başarılı olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments