Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalyede oturan kadın görmek

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Rüyada sandalyede oturan kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturan birini görmek umduğunu bulamayacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada oturan kadın görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada özürlü sandalye görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sandalye dizmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalye kırmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada elektrikli sandalye görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments