Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye kırıldığını görmek

Rüyada sandalye kırıldığını görmek

Rüyada sandalye kırıldığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, akıllı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sandalye kırıldığını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada kırılmış sandalye görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, artık daha dikkatli davranacağına, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Rüyada sandalye kırılması görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Rüyada sandalye kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, imkanlarının artacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada koltuk sandalye görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret eder.

Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazancının her geçen gün artacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments