Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek

Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek

Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Rüyada birini tekerlekli sandalye gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede olmak kazancının tükenmeyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments