Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sandalyenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, alkış alacağına, işlerinde yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalye kırılması görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalye kırıldığını görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada kırılmış sandalye görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada ahşap sandalye görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek saygınlığının da artacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada uçan sandalye görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, parasının ve makamının artacağına, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments