Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk sandalye görmek

Rüyada koltuk sandalye görmek

Rüyada koltuk sandalye görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk sandalye gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada koltuk sandalye görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye ve masa görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalye kırılması görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandalye silmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Rüyada sandalye fırlatmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Rüyada kendini sandalyede görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada plastik sandalye görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak birikim yapılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments