Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıyla dans etmek

Rüyada sanatçıyla dans etmek

Rüyada sanatçıyla dans etmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, güzel günler yaşayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sanatçıyla dans etmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Rüyada sanatçıyla dans etmek daha çok saygı ve destek göreceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada hayranı olduğun sanatçıyı görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sanatçıyı öpmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir sanatçı görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kirli işlere bulaşacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçıya aşık olmak her şeyin yolunda gideceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments