Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir sanatçı görmek

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçı gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ölmüş ünlü sanatçı görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, onları rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada ünlü sanatçı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek ölümcül hastalıklara işaret, daha isabetli kararlar alacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü sanatçının öldüğünü görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments