Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, prestij kaybı yaşanacağına, zorluklarını aşacağına işarettir.

Rüyada çok ünlü sanatçı görmek vaaz ve nasihate, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü ses sanatçısı görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments