Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek evinin geçiminin zorlaşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, bundan hayır göreceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, ruhunun dinleneceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Rüyada ünlü erkek sanatçı görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş ünlü sanatçı görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü sanatçının öldüğünü görmek mutluluğundan olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, iyi zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments