Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıya aşık olmak

Rüyada sanatçıya aşık olmak

Rüyada sanatçıya aşık olmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sanatçıya aşık olmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada sanatçıya aşık olmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada sanat eseri görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada film sanatçısı görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sanatçıyla evlenmek kazançta zarar edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir sanatçının öldüğünü görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sanatçı öpmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek sanatçı görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments