Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sanatçıya sarılmak

Rüyada bir sanatçıya sarılmak

Rüyada bir sanatçıya sarılmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada bir sanatçıya sarılmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sanatçıyla sarılmak hoşgörülü biri olunacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada sanatçı sarılmak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, onların yaralarına merhem olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçıya sarılmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş sanatçıyı görmek evlat sahibi olunacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işarettir.

Rüyada sanatçı hadiseyi görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments