Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü sanatçıyı görmek

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kafasına göre birini bulacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü sanatçıyı gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada çok ünlü sanatçı görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü sanatçı görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada çok ünlü bir sanatçı görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş ünlü sanatçı görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, çok üzüleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, iş için gurbete gidileceğine, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahat edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments