Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yağı görmek

Rüyada balık yağı görmek

Rüyada balık yağı görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada balık yağı gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada balık yağı görmek spor yapmaya başlanılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık yağı yemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalettir.

Rüyada kuyruk yağı görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağın döküldüğünü görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada mısır yağı görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına inanılır.

Rüyada koyun yağı görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret eder.

Rüyada etin yağını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments