Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sana yağı yemek

Rüyada sana yağı yemek

Rüyada sana yağı yemek para sıkıntısından kurtulacağına, yeni işlere gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sana yağı yemek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada sana yağı yemek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sana yağı görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada hayvan yağı yemek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yemek yağı görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz yağı yemek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Rüyada balık yağı yemek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Rüyada kuyruk yağı yemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet eder.

Rüyada ceviz yağı görmek tekin olmayan işlere girileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments