Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlıkta yumurta toplamak

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak çalışkan bir kişi olunacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada saman içinde yumurta görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ot saman görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saman kağıdı görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada samanlıkta saklanmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işarettir.

Rüyada samana saklanmak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments