Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saman görmek

Rüyada yeşil saman görmek

Rüyada yeşil saman görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Rüyada yeşil saman gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Rüyada yeşil saman görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman yandığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ineklere saman vermek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada ıslak saman görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak maddi gücünün eksileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saman çuvalı görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada çuvala saman doldurmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments