Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saman savurmak

Rüyada saman savurmak

Rüyada saman savurmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada saman savurmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada saman savurmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada kum savurmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işarettir.

Rüyada buğday savurmak başının belaya girmeyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada saçlarını savurmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para savurmak aralarında bir konuşma geçeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını savurmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçları savurmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç savurmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments