Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek samanı görmek

Rüyada mercimek samanı görmek

Rüyada mercimek samanı görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bekarsa evleneceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek samanı gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada mercimek samanı görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samana basmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ata saman yedirmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çuvalda saman görmek çevresinin genişleyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine inanılır.

Rüyada yanan samanı söndürmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde saman görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada samanlık yakmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, planların boşa gideceğine, kişinin daha çok kazanacağına inanılır.

Rüyada saman satmak varolan borçların yakında ödeneceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments