Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlıkta fare görmek

Rüyada samanlıkta fare görmek

Rüyada samanlıkta fare görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada samanlıkta fare gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada samanlıkta fare görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saman yığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ve saman görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada samana basmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, zorlukların giderileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ata saman yedirmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada samanlı çamur görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada samanlıkta yangın görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, sıkıntı yaşanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada saman altında kalmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments