Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık satın aldığını görmek

Rüyada salatalık satın aldığını görmek

Rüyada salatalık satın aldığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet eder.

Rüyada salatalık satın aldığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada salatalık satın aldığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada yastık satın aldığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek geleceğin güzel olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpe satın aldığını görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ardından bu kişiye açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun satın aldığını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments