Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet satın aldığını görmek

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafet satın aldığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafet satın almak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti satın almak kısmetlerinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet eder.

Rüyada yeni kıyafet satın almak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni kıyafet aldığını görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hem işinde başarılı olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kıyafet aldığını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, ticarette yol katedeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti aldığını görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments