Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık fidesi görmek

Rüyada salatalık fidesi görmek

Rüyada salatalık fidesi görmek mutluluk ve saadete, ailesindeki huzurun bozulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada salatalık fidesi dikmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada salatalık fidesi görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işarettir.

Rüyada karpuz fidesi görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir fidesi dikmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Rüyada gül fidesi almak çirkin bir iş yapmaya, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada zeytin fidesi dikmek hiç istemediği işlere gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada meşe fidesi görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber fidesi görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, daha pozitif biri olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments